Ja era hora que publiqués això aquí. Oblit imperdonable, perquè és un treball que em va encantar fer. Vist ara lamento potser no haver pogut dedicar més hores, perquè encara que el resultat m’agrada, mai estic content del  tot. Això ens passa sempre als dissenyadors i grafistes, però hi ha casos on et sap pitjor, perquè el contingut t’acaba embolicant i implicant. I això que no sóc místic i en absolut religiós, déu em guardi! Però aquest docu té alguna cosa que em remou i commou. Gran home Mascaró, un desconegut per a l’espectador que deixa de ser-ho per sempre una vegada vist.

Ya era hora que publicara esto aquí. Olvido imperdonable, porque es un trabajo que me encantó hacer. Visto ahora lamento quizá no haber podido dedicar más horas, porque aunque el resultado me gusta, nunca estoy contento del todo. Esto nos pasa siempre a los diseñadores y grafistas, pero hay casos donde te sabe peor, porque el contenido te acaba envolviendo e implicando. Y eso que no soy místico y en absoluto religioso, dios me guarde! Pero este docu tiene algo que me remueve y conmueve. Gran hombre Mascaró, un desconocido para el espectador que deja de serlo para siempre una vez visto.

 

 

 

La solució pels chyrons (letrericos de abajo la pantalla en catellà) va ser la de crear una tipografia clonada de l’occidental però “Indianizada” Així podia escriure el nom de les dues formes i fondre un sobre un altre. No va ser senzill però crec que va valer la pena i es nota. El documental s’ha passat diverses vegades per Tv3 i *IB3.

La solución para los chyrons (letrericos de abajo la pantalla en castellano) fue la de crear una tipografía clonada de la occidental pero “Indianizada” Así podía escribir el nombre de las dos formas y fundir uno sobre otro. No fue sencillo pero creo que valió la pena y se nota.  El documental se ha pasado varias veces por TV3 e IB3.

Productora: Quindrop

Ficha tècnica:

Direcció: Sílvia Ventayol i Nofre Moyà
Productors executius: Pablo Azorín, Magdalena López-Baisson i Joan Carles Martorell
Imatge: Javier González
Edició: Alberto Jarabo
Grafisme: Luis Ozonas
Música: Francesc Albéniz

Web ofcial: http://joanmascaro.com/

Anuncios